Μνημόσυνα 2023

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Αικατερίνης Γ.Δεληγιάννη στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Όλγας Δ.Μαλάμου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Σπύρου Κ.Κούρτη στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Βασιλικής (Κούλας) Αθ.Τσακτάνη στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Παναγιώτη Ν.Κρουστάλη στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 τελέστηκε το τριετές μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Αποστόλου Β.Μανώλη στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Ηλία Νιάφα στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Κωνσταντίνου Μπαρμπάτση στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Σταματίας Αποστολοπούλου-Ρίζου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Κωνσταντίνου Αθαν.Ρίζου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Γεωργίου Ανδρ.Κουστούκη στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Ζωής Δ.Ζάχου, το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Ιω.Πάνου και το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Σπ.Μπαρμπαρούση στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Σταυρούλας Γ.Τσιάκα στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Χρίστου Β.Γκελπενή στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Γεωργίου Β.Κοντογεώργου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Δημητρίου Κ.Ρίζου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων