Θάνατοι 2022

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 απεβίωσε στο Κωσταλέξι Λαμίας, όπου διέμενε, η Αικατερίνη Παντ.Κουτάκη, σύζυγος Χρήστου Αναγνώστου, σε ηλικία 75 ετών. Η κηδεία της έγινε την επόμενη ημέρα στο Κωσταλέξι. Ο Θεός να την αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Την Τρίτη 31 Μαίου 2022 απεβίωσε στη Λαμία,  ύστερα από σύντομη ασθένεια, ο Νικόλαος Κ.Τερνιώτης σε ηλικία 81 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Πέμπτη 12 Μαίου 2022 απεβίωσε στη Λαμία,  όπου διέμενε, ο Κωνσταντίνος (Τάκης) Δ.Καρκάνης σε ηλικία 86 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022 απεβίωσε στη Λαμία,  ύστερα από ασθένεια, ο Κωνσταντίνος Σπ.Μπαρμπαρούσης σε ηλικία 61 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 απεβίωσε στη Λαμία, όπου διέμενε, ύστερα από ασθένεια ο Γεώργιος Ιω.Πάνος σε ηλικία 64 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 απεβίωσε στη Λαμία, όπου διέμενε, η Βασιλική (Κούλα) Παναγ.Ντουράκη σε ηλικία 89 ετών. Η κηδεία της έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να την αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 απεβίωσε ο Χρίστος Β.Γκελπενής σε ηλικία 80 ετών. Η κηδεία του έγινε την ίδια ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 απεβίωσε ο Δημήτριος Κ.Ρίζος σε ηλικία 94 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Περικλή Τιμπλαλέξης σε ηλικία 81 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα στην Ξηριώτισσα Λαμίας. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 ετάφη στο κοιμητήριο Περιβολίου ο Νικόλαος Κ.Ποντικόπουλος, ο οποίος απεβίωσε στην Αθήνα, όπου διέμενε, πριν από λίγες ημέρες, σε ηλικία 86 ετών. Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στην Αθήνα. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων