Θάνατοι 2021

Την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 απεβίωσε από καρδιακή προσβολή ο Δημήτριος Κ.Λιάκος σε ηλικία 47 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα, εορτή του Αγίου Πνεύματος, στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 απεβίωσε ο Κωνσταντίνος  Καμάρας σε ηλικία 84 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 απεβίωσε στη Λαμία, όπου διέμενε,  ο Κώστας Γ.Μπούκας σε ηλικία 95 ετών. Η ταφή του έγινε στο αγαπημένο του χωριό το Ροβολιάρι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του. Ο εκδημήσας διετέλεσε δάσκαλος στο Περιβόλι κατά τη δεκαετία του ’50 και η σύζυγός είναι Περιβολιώτισσα, το γένος Σκαλιστήρα.

Το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 απεβίωσε στο Περιβόλι, όπου διέμενε,  η Παναγιώτα Χρ.Τσιαμασιώτη σε ηλικία 87 ετών. Η κηδεία της έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να την αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 απεβίωσε στο Περιβόλι, όπου διέμενε,  ο Ιωάννης Κ.Καρανίκας σε ηλικία 95 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 απεβίωσε στο Περιβόλι, όπου διέμενε,  ο Απόστολος Χρ.Λιάτσος σε ηλικία 69 ετών. Η κηδεία του έγινε την ίδια ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 απεβίωσε στο Περιβόλι, όπου διέμενε, ο Δημήτριος Β.Γκελπενής σε ηλικία 93 ετών. Η κηδεία του έγινε την ίδια ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 απεβίωσε  στη Λαμία, όπου διέμενε, η Κωνσταντία Ιω.Μαλάμου σε ηλικία 75 ετών. Η κηδεία της έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να την αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων