Θάνατοι 2021

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 απεβίωσε στην Αθήνα, όπου διέμενε, ο Αντώνιος Αθαν.Κούτρας  σε ηλικία 86 ετών. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 απεβίωσε στο Περιβόλι, όπου διέμενε, η Ελένη Αθαν.Υφαντή, το γένος Δημητρίου Δάβαλου, σε ηλικία 88 ετών. Η κηδεία της έγινε την ίδια ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να την αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 απεβίωσε στο Περιβόλι, όπου διέμενε, η Μόνικα Δ.Κυριαζή σε ηλικία 91 ετών. Η κηδεία της έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να την αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 απεβίωσε στη Μακρακώμη, όπου διέμενε, ο Ιωάννης Χαρ.Ζωβοίλης, σύζυγος της Ζωής Σπ.Θεοδώρου, σε ηλικία 70 ετών. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 απεβίωσε στον Πειραιά, όπου διέμενε, η Ευαγγελία Κ.Μπάκα, το γένος  Αποστόλου Κούτρα, σε ηλικία 95 ετών. Η κηδεία της έγινε τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 στο Σχιστό Ελευσίνας. Ο Θεός να την αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 απεβίωσε στην Αθήνα, όπου διέμενε, ο Γεώργιος Κ.Κοντογεώργος σε ηλικία 67 ετών. Η κηδεία του, εξαιτίας της πανδημίας, έγινε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 απεβίωσε ύστερα από μακρόχρονη ασθένεια η Αθανασία Β.Κοντογεώργου, σύζυγος Γρηγορίου Παπαϊσιδώρου, σε ηλικία 70 ετών. Η κηδεία της έγινε την επόμενη ημέρα στην Άσκρη Θηβών, όπου διέμενε. Ο Θεός να την αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 απεβίωσε στη Λαμία ύστερα από σύντομη ασθένεια η Σταματία σύζυγος Γεωργίου Κ.Σωτηροπούλου σε ηλικία 73 ετών. Η κηδεία της έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να την αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 απεβίωσε στο Περιβόλι, όπου διέμενε, ο Χρήστος Χρ. Αντωνόπουλος σε ηλικία 91 ετών. Η κηδεία του έγινε την ίδια ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 απεβίωσε στο Περιβόλι, όπου διέμενε, ο Τηλέμαχος Δ.Τσιλίκας σε ηλικία 86 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 απεβίωσε στην Αθήνα, όπου διέμενε, η Ελένη Κ.Τσώνη σε ηλικία 96 ετών. Η κηδεία της έγινε την μεθεπόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να την αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 απεβίωσε στη Λαμία, όπου διέμενε, η Ευαγγελία Δ.Σκαλιστήρα, σύζυγος Κωνσταντίνου Μπούκα, σε ηλικία 88 ετών. Η κηδεία της έγινε το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 στο Κοιμητήριο Ξηριώτισσας Λαμίας. Ο Θεός να την αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 απεβίωσε από καρδιακή προσβολή ο Δημήτριος Κ.Λιάκος σε ηλικία 47 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα, εορτή του Αγίου Πνεύματος, στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 απεβίωσε ο Κωνσταντίνος  Ανδρ.Καμάρας σε ηλικία 84 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 απεβίωσε στη Λαμία, όπου διέμενε,  ο Κώστας Γ.Μπούκας σε ηλικία 95 ετών. Η ταφή του έγινε στο αγαπημένο του χωριό το Ροβολιάρι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του. Ο εκδημήσας διετέλεσε δάσκαλος στο Περιβόλι κατά τη δεκαετία του ’50 και η σύζυγός είναι Περιβολιώτισσα, το γένος Σκαλιστήρα.

Το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 απεβίωσε στο Περιβόλι, όπου διέμενε,  η Παναγιώτα Χρ.Τσιαμασιώτη σε ηλικία 87 ετών. Η κηδεία της έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να την αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 απεβίωσε στο Περιβόλι, όπου διέμενε,  ο Ιωάννης Κ.Καρανίκας σε ηλικία 95 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 απεβίωσε στο Περιβόλι, όπου διέμενε,  ο Απόστολος Χρ.Λιάτσος σε ηλικία 69 ετών. Η κηδεία του έγινε την ίδια ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 απεβίωσε στο Περιβόλι, όπου διέμενε, ο Δημήτριος Β.Γκελπενής σε ηλικία 93 ετών. Η κηδεία του έγινε την ίδια ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 απεβίωσε  στη Λαμία, όπου διέμενε, η Κωνσταντία Ιω.Μαλάμου σε ηλικία 75 ετών. Η κηδεία της έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να την αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων