Γάμοι

Η Λιάνα Ντάλιου, γιατρός παθολόγος στο Νοσοκομείο Βόλου, κόρη της Ελένης Κ.Μπάκα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλειο Καραουλάνη, ξενοδόχο. Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Παναγίας Εισοδίων Άνω Βόλου. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

Ο Άγγελος Χρ.Καλαντζής, γιος της Γεωργίας Δ.Ρίζου, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ειρήνη Μωραίτη. Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 στο παρεκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Κτήμα Ηλία Ρούσου στις Αχαρνές Αττικής, όπου έγινε και η δεξίωση. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

      

Ο Γεώργιος Β.Καρκάνης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ηλιάνα Φουντούκη. Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Γαλανέικων Λαμίας. Η δεξίωση έγινε στο κέντρο Τεμπέλης στον Γοργοπόταμο. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

Η Ευαγγελία (Εβελίνα) Κούτρα, κόρη του Κωνσταντίνου Ν.Κούτρα και της Ελένης Δ.Χαραλαμποπούλου,  παιδίατρος, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Νικόλαο Γ.Μπουργανό, γιατρό ορθοπεδικό, από την Λαμία. Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φλαμπουριανής στην Κύθνο. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

Ο Δημοσθένης Κ.Ρίζος, καθηγητής πληροφορικής, παντρεύτηκε τη Μαρία Ηλ.Στεργίου, αγγλικής φιλολογίας. Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στο χωριό Μεταμόρφωση Ιωαννίνων. Η δεξίωση έγινε στο κέντρο Χήτος Luxury Hall. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

  

Η Αγλαΐα Κ.Ρίζου, δασκάλα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κωνσταντίνο Αθαν.Πύλη, νομικό, τελωνειακό. Το μυστήριο τελέστηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο νησί της λίμνης Παμβώτιδος Ιωαννίνων από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων κκ.Ιερώνυμο, ενώ η δεξίωση έγινε στο κέντρο “Αλέκος Hall” στο Κάτω Κρυφοβό Ιωαννίνων. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

  

Ο Δημήτριος Ματθ.Ρίζος και η Αθηνά Δ.Παπακώστα ένωσαν τις ζωές τους και υποσχέθηκαν αιώνια πίστη ενώπιον του Δημάρχου Λαμίας την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

Ο Παναγιώτης Κ.Λιάκος και η Σοφία Γ.Κυριαζή ένωσαν τις ζωές τους και υποσχέθηκαν αιώνια πίστη ενώπιον του Δημάρχου Περιστερίου Αττικής την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

Η Καλλιόπη (Πόπη) Β.Ζαγαζίκη, νοσηλεύτρια, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Χρήστο Αλεξ.Μπαρτσιώκα από τη Λαμία. Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου, ενώ η δεξίωση έγινε στο κέντρο “ΑΡΙΩΝ” 9 χιλ. Λαμίας-Καρπενησίου. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

Η Κωνσταντίνα Χρ.Ανδρικοπούλου, εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής, κόρη της Περιβολιώτισας Ελένης Ν.Τσαμασιώτη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Ιωάννη Χαράλ.Πανουργιά, ιχθυοπώλη. Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

Η Ελένη Κ.Φράντς, φιλόλογος, κόρη της Περιβολιώτισσας Ευαγγελίας Κ.Αγγελοπούλου, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Bruno Mario Biras, Ιταλό την καταγωγή, διευθυντή της FIAT. Ο γάμος έγινε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο Κτήμα “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ”, στα Μεσόγεια Αττικής. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

Ο Αλκιβιάδης (Αλκης) Ηλ.Ρίζος, αστυνομικός, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα Εμμ.Αναγνωστάκη. Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στις Κάτω Γούβες Ηρακλείου Κρήτης. Ακολούθησε δεξίωση στο Κτήμα “Κρήτες” στην πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών.  Να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων