Μνημόσυνα 2022

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Ελισάβετ (Σαββούλας) Τηλ.Τσιλίκα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Βασιλικής (Κούλας) Αθ.Τσακτάνη στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Σπύρου Κ.Κούρτη στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Σταματίας Γ.Σωτηρόπουλου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Δημητρίου Κυριακίδη, συζύγου της Βασιλικής (Κούλας) Γ.Τσιαμασιώτη, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Τηλέμαχου Δ.Τσιλίκα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Ελένης Κ.Τσώνη στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Αντωνίου Ιω.Τσιάγκα, συζύγου εν ζωή της Κωνσταντίας Γ.Γκελπενή, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μακρυρράχης.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Κωνσταντίνου Ανδρ.Καμάρα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Κωνσταντίνου (Τάκη) Δ.Καρκάνη στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 22 Μαίου 2022 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Κωνσταντίνου Σπ.Μπαρμπαρούση στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 15 Μαίου 2022 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Γεωργίου Ιω.Πάνου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 8 Μαίου 2022 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Βασιλικής (Κούλας) Παναγ.Ντουράκη στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Χρίστου Β.Γκελπινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 τελέστηκε το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Δημητρίου Κ.Ρίζου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Κωνσταντίας Μαλάμου-Ντζιανή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων