Θάνατοι 2023

Το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2023 απεβίωσε στη Λαμία, όπου διέμενε, ο Κωνσταντίνος Ν.Χαρδαλιάς σε ηλικία 89 ετών. Η κηδεία του έγινε τη Δευτέρα του Πάσχα στο Περιβόλι. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 απεβίωσε ο Ιωάννης Ν.Αλμπάνης, γιος της Βασιλικής Σπ.Κουτσουλέλου, σε ηλικία 57 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα  στην Ξηριώτισσα Λαμίας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 απεβίωσε η Ζωή Δ.Ζάχου σε ηλικία 95 ετών. Η κηδεία της έγινε την επόμενη ημέρα  στο Περιβόλι. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 απεβίωσε στην Αθήνα, όπου διέμενε, ο Κωνσταντίνος Αθ.Κοντογιάννης σε ηλικία 69 ετών. Η κηδεία του έγινε την επόμενη ημέρα  στο Παλαιό Φάληρο. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 απεβίωσε στην Αθήνα, όπου διέμενε, ο Γεώργιος Ν.Τασούλης σε ηλικία 77 ετών. Η κηδεία του έγινε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 στο Σχιστό Αττικής. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 απεβίωσε στη Λαμία, όπου διέμενε, η Χαριτίνη Κ.Τσιαμασιώτη-Μπάμπαλη σε ηλικία 91 ετών. Η κηδεία της έγινε την επόμενη ημέρα στον Άγιο Γεώργιο Δομοκού. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 απεβίωσε η Σταυρούλα Γ.Τσιάκα σε ηλικία 93 ετών. Η κηδεία της έγινε την επόμενη ημέρα στο Περιβόλι. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και να παρηγορήσει τους οικείους της.

Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 απεβίωσε ο Γεώργιος Β.Κοντογεώργος σε ηλικία 79 ετών. Η κηδεία του έγινε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 στο Περιβόλι. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να παρηγορήσει τους οικείους του.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων