Γεννήσεις

Την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 η Αγλαία Κ.Ρίζου και ο π.Κωνσταντίνος Αθ.Πύλης απέκτησαν στα Ιωάννινα το δεύτερο τέκνο τους, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. Να τους ζήσει!

Το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 ο Άγγελος Χρ.Καλαντζής (γιος της Γεωργίας Δ.Ρίζου) και η Ειρήνη Μωραίτη απέκτησαν στην Αθήνα ένα χαριτωμένο αγοράκι. Να τους ζήσει!

Την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 η Αγλαία Κ.Ρίζου και ο π.Κωνσταντίνος Πύλης απέκτησαν στα Ιωάννινα ένα χαριτωμένο αγοράκι. Να τους ζήσει!

Την Κυριακή 9 Μαίου 2021 η Λουκία Κ.Ρίζου και ο Ιωάννης Αντ.Ρώσσης απέκτησαν στα Ιωάννινα ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. Να τους ζήσει!

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 ο Κωνσταντίνος Χρ.Ντούβρας και η Ευτυχία Β.Φίλιου (κόρη της Ευαγγελίας Θεοφ.Κυριαζή) απέκτησαν στην Αθήνα ένα χαριτωμένο αγοράκι, τρίτο τέκνο τους. Να τους ζήσει!

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 ο Δημήτρης Ματθ.Ρίζος και η Αθηνά Δ.Παπακώστα απέκτησαν στη Λαμία ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. Να τους ζήσει!

Την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 η Αναστασία Κ.Ρίζου  και ο Σπύρος Ευθ.Πάντενας απέκτησαν στα Τρίκαλα ένα χαριτωμένο ένα χαριτωμένο αγοράκι. Να τους ζήσει!

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 ο Παναγιώτης Κ.Λιάκος και η Σοφία Γ.Κυριαζή απέκτησαν στην Αθήνα ένα χαριτωμένο αγοράκι. Να τους ζήσει!

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 ο Ηλίας Ανδρ.Ρίζος και η Ελένη Κ.Σανούλη απέκτησαν στη Λάρισα ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. Να τους ζήσει!

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 η Αναστασία Κ.Ρίζου και ο Σπύρος Ευθ.Πάντενας  απέκτησαν στα Τρίκαλα ένα χαριτωμένο αγοράκι. Να τους ζήσει!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων