Βαπτίσεις

Η Αγλαΐα Κ.Ρίζου και ο π.Κωνσταντίνος Πύλης βάφτισαν την κόρη τους (δεύτερο τέκνο) την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Μαζίου Κονίτσης και της έδωσαν το όνομα Δέσποινα. Να τους ζήσει!

       

Ο Άγγελος Χρ.Καλαντζής, γιος της Γεωργίας Δ.Ρίζου και η Ειρήνη Μωραίτη βάφτισαν τον πρώτο τους γιο το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία, Αχαρνές και τού έδωσαν το όνομα Χρήστος. Να τους ζήσει!

  

Η Αγλαΐα Κ.Ρίζου και ο π.Κωνσταντίνος Πύλης βάφτισαν τον πρώτο γιο τους την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Καλόβρυσης Κονίτσης και του έδωσαν το όνομα Αθανάσιος. Να τους ζήσει!

    

 

    

Η Αναστασία Κ.Ρίζου και ο Σπύρος Πάντενας βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020 στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Θεόπετρας Καλαμπάκας και του έδωσαν το όνομα Κωνσταντίνος. Νονός ήταν ο Δημοσθένης Κ.Ρίζος. Να τους ζήσει!

  

Ο Ηλίας Ανδρ.Ρίζος και η Ελένη Κ.Σανούλη βάφτισαν τη δεύτερη κόρη τους την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020 στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου του Οικισμού Ευρυτάνων και της έδωσαν το όνομα Ανδριάνα. Να τους ζήσει!

      

Η Αναστασία Κ.Ρίζου και ο Σπύρος Ευθ.Πάντενας βάφτισαν το γιο τους την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων και του έδωσαν το όνομα Δομίνικος. Να τους ζήσει!

       

Ο Δημήτρης Ανδρ.Ρίζος και η Ματίνα Κυρ.Τόγια βάφτισαν την κόρη τους την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παγκρατίου Λαμίας και της έδωσαν το όνομα Σταυρούλα. Να τους ζήσει!

         

Η Κική Σπ.Μήτραινα, κόρη της Ελένης Δ.Ρίζου και ο Νίκος Γ.Τσιώρας βάφτισαν τον γιο τους την Κυριακή της Πεντηκοστής 27 Μαίου 2018 στο ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής Βαγίων Θήβας και του έδωσαν το όνομα Γεώργιος. Να τους ζήσει!

   

Η Ντίνα Γ.Μακρή και ο Αθανάσιος Λιάνος βάφτισαν τον γιο τους το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας και του έδωσαν το όνομα Ευάγγελος-Παναγιώτης. Να τους ζήσει!

Ο Βάιος Γ.Μακρής και η Ελένη Καψάλη βάφτισαν το γιο τους το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Περιβολίου και του έδωσαν το όνομα Γεώργιος. Να τους ζήσει!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων